Tjenester

Vi utfører alle rørtekniske installasjoner innen industri, samt sveisearbeid i syrefast stål.
Vi tar oppdrag over hele Norge, og utfører jobber for stat, kommune, næringsliv og private. Ingen oppdrag er for små, og få er for store.

Firmaet innehar sentralgodkjenning for utførelse av sanitær-, varme- og slukkeinstallasjoner. Daglig leder har fagbrev som både industrirørlegger og industrimekaniker, samt sertifisert sveiser. Denne kombinasjonen gjør at Godtland Rør og Industriservice AS kan utføre en rekke etterspurte jobber.

Vi kan også utføre ordinære rørleggertjenester ved behov, og innehar alle nødvendige godkjenninger for dette. Vi utfører alle typer oppdrag innen industri, ta gjerne kontakt og få vite mer om hvilke jobber vi kan utføre.

Ved bestilling eller prisforespørsel fra noen av våre kataloger, noter deg gjerne NRF-nummeret i katalogen for at det skal bli enklere å finne frem.

Tjenester vi kan utføre:

  • Sveising på syrefaste rør og rustfrie rør, ved høye og lave trykk
  • Rør til vannbehandlingsanlegg
  • Sprinkelanlegg
  • Montasje av røropplegg med pumper, ventiler m.m
  • Reparasjon, vedlikehold og ombygging av eldre anlegg
  • Kvalitetssikring og avviksrapportering
  • Tilvirking og prefabrikkering av rør og rørdeler, montering og sammenføying av rørsystemer

Litt om oss

Godtland Rør og Industriservice AS ble opprettet i mai 2015, og daglig leder Morten Nord Godtland har 15 års erfaring som industrirørlegger.

Firmaet har base i Dalen i Telemark, men tar oppdrag over hele Norge.
Men sin faglige bakgrunn som både industrirørlegger, industrimekaniker og sveisesertifisering har daglig leder en etterspurt kompetanse, og blir stadig leid inn til spesielle oppdrag. Kjernevirksomheten er sveising av rustfrie stålrør.

Ta kontakt!

Send gjerne en henvendelse gjennom kontaktskjemaet eller send en mail på morten@godtland.no. Da vi stadig er ute og jobber, får vi enklere svart deg skriftlig.